Lenesii din PSD, luati la tinta de sefi: "Nu mi se pare normal ca o persoana sa fie vicepresedinte de partid, dar sa nu-l fi vazut"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 August 2016, ora 07:33
54 citiri
Pentru ca nu s-au implicat in niciun fel la alegerile locale PSD Targoviste a decis sa sanctioneze "lenesii" din campania electorala. Presedintele PSD Targoviste, Cristian Stan, a anuntat ca la nivelul Organizatiei s-a facut o analiza ampla a implicarii fiecarui membru in campania electorala.
"Am stabilit anumite lucruri, urmeaza ca peste doua saptamani sa ne intalnim in cadrul Organizatiei pentru a lua masurile care se impun, pentru ca eu cred ca de data aceasta va trebui sa punem piciorul in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.