Mall-ul de la Targoviste, care urmeaza a fi construit pe terenul fostei unitati militare de la gara, va fi situat la o distanta de aproximativ 1 km de Muzeul Comunismului si nu va afecta in niciun fel activitatea obiectivului cultural

Sursa: Dambovita
Vineri, 09 Martie 2018, ora 11:26
93 citiri
In ultima luna, construirea mall-ului de la Targoviste a devenit un subiect controversat in presa. Se scrie prin presa ca Unitatea Militara de la Gara Targoviste in care sotii Ceausescu au fost executati in decembrie 1989, va fi transformata intr-un complex comercial de 70.000 de metri patrati, lucru care nu este adevarat. Consiliul Judetean Dambovita a remis un comunicat de presa in cadrul caruia lamureste negru pe alb cum stau cu adevarat lucrurile:

"Avand in vedere informatiile aparute in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.