Marturia unui psiholog care consiliaza un elev jucator de Balena Albastra: "Le distruge prima data increderea in sine. E o trauma"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Martie 2017, ora 14:50
40 citiri
Psihologul Ionut Rizescu, din Targoviste, spune ca trateaza, in prezent, un pacient in varsta de 12 ani, care a fost salvat la timp de parintii sai, atenti la schimbarile de comportament ale minorului. Ionut Rizescu, psiholog din Targoviste, a declarat pentru "Adevarul" ca in prezent consiliaza un elev de 12 pentru a trece de momentul "Balena Albastra". Baiatul, a carui identitate este confidentiala, a avut tulburari de comportament observate la timp de parintii sai, care au apelat la ajutor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.