Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, in cazul accidentului mortal din Arges: "Vom face o analiza dupa ce vom avea primele concluzii ale parchetului"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Iunie 2017, ora 07:45
59 citiri
Premierul Mihai Tudose a cerut ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, ministrului de Interne, Carmen Dan, si secretarului de stat din MAI Raed Arafat sa actioneze de urgenta, in mod coordonat, in cadrul celulei de criza, pentru salvarea vietii militarilor raniti in accidentul care a avut loc joi seara in judetul Arges. "Ancheta este derulata de Parchetul Militar. Este important sa se stabileasca conditiile in care s-a produs acest accident cu consecintte deosebit de grave. Sunt 6 persoane aduse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.