Mircea Geoana a lansat, la Targoviste, Partidul Social Romanesc (PSRO): "Noi avem poate cel mai complet arsenal de ingrediente constituente"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Mai 2015, ora 08:37
51 citiri
Geoana a spus ca PSRO se bazeaza foarte mult pe golul lasat de PSD pe stanga polticii. "Suntem convinsi ca si la Dambovita, ca si in restul tarii, necesitatea aparitiei unui nou partid pe partea de stanga a esichierului este o necesitate obiectiva. Sunt absolut convins ca de aici si pana la anul, la alegerile locale si parlamentare, PSRO va reprezenta al treilea pol de pe scena politica romaneasca. PSD s-a mutat la dreapta cu toate masurile pe care le ia. Este, de fapt, o guvernare de dreapta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.