Nou la Targoviste! LPG-ul, aparatul revolutionar care ii ajuta pe sportivi sa-si recupereze mobilitatea fizica. Vezi unde te poti programa:

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 00:40
46 citiri
Durerile musculare, leziunile sau circulatia sangelui va creeaza probleme? Vreti ca aceste probleme sa nu va afecteze sanatatea? Acum aveti ocazia sa scapati de ele cu ajutorul aparatului revolutionar LPG, de serviciile caruia puteti beneficia doar la Clinica Hymarco Targoviste, situata in zona sensului giratoriu, vizavi de parcul Chindia Targoviste..

LPG-ul ajuta la cresterea vitezei de circulatie a sangelui de 300 de ori mai mult decat un masaj normal, reduce durerile musculare si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.