O asociatie de parinti din Gaesti vrea sa-i ofere o casa unui copil care a invins cancerul! Horatiu Malaiele si Protoeria Gaesti sprijina actiunea!

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 16:05
60 citiri
Gest de suflet, demn de laudat, la Gaesti! Asociatia de Parinti de la Colegiul National Vladimir Streinu, cu sprijinul Arhiepiscopiei si cu implicare directa a protoeriei Gaesti, prin protopopul Marius Stan si preotul Cristian Simescu si alaturi de alti oameni de bine vor sa construiasca o casa pentru Daniel, un copil de 9 ani, chinuit de cancer, si pentru familia acestuia. Boala lui Daniel a fost depistata in anul 2015, iar in anul 2016 parintii au fost nevoiti sa ia una dintre cele mai grele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.