Oficial: Vlad Oprea, schimbat din functia de viceprimar la Titu. "Sunt un om de echipa. Nu voi demisiona din Consiliul Local Titu"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Aprilie 2015, ora 18:08
85 citiri
"In sedinta de astazi a Consiliului Local s-a propus inlocuirea mea din functia de viceprimar al orasului Titu. Precizez si cu aceasta ocazie, ca in toata aceasta perioada, inca din prima zi in care am fost ales viceprimar, m-a preocupat dezvoltarea orasului si m-am implicat, in limita atributiilor stabilite, alaturi de colegi, in derularea proiectelor edilitare. Sunt un om de echipa si am dovedit in permanenta acest lucru. Nu voi demisiona din Consiliul Local Titu, dorind ca astfel sa promovez ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.