Parchetul ICCJ a cerut de la Dambovita dosarul lui Florin Cergan. Stancu Cecillia, cumnata preotului mort in accident: "Sper ca acum sa se faca dreptate"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 August 2013, ora 07:04
127 citiri
"Astazi, 12.08.2013, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul avand ca obiect accidentul rutier provocat de numitul Cergan Florin in anul 2011 si soldat cu decesul a trei persoane, pentru a analiza oportunitatea preluarii in vederea efectuarii urmaririi penale de catre procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica", se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Public. Judecatoarea Veronica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.