Peste 3000 de candidati damboviteni, la probele evaluare a competentelor din cadrul examenului national de Bacalaureat 2018

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:48
36 citiri
In perioada 12 - 22 februarie se desfasoara probele de evaluare a competentelor din cadrul examenului national de Bacalaureat 2018.

La finalizarea inscrierilor, din cele 29 unitati liceale care scolarizeaza elevi in clasa a XII-a, urmeaza sa participe 3384 candidati (2912 din promotia curenta si 472 din promotii anterioare).

Pentru ca o parte a candidatilor din promotiile anterioare, sustin doar probele scrise pentru care nu au obtinut note de trecere, cei mai multi cadidati vor fi prezenti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.