Pilotul Titi Aur, despre importanta centurii de siguranta la copii: "O franare violenta poate fi, cateodata, chiar mortala"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Februarie 2015, ora 15:06
68 citiri
Fostul mare campion Titi Aur spune ca centura de siguranta nu este un moft si ca oricine se urca la volan trebuie sa se gandeasca la faptul ca si in cazul unei franari bruste se pot intampla accidente foarte grave. "Centura este mult mai importanta decat isi imagineaza marea majoritate a oamenilor. La cursurile pe care le facem noi (nr. Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur), vedem in fiecare zi cat de incostienti sunt soferii din Romania si vedem ca parerea generala a soferilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.