Povestea campioanei Romaniei la box. Este instructor de inot si arbitru de fotbal in liga a treia. "Eu nu stiu ce este ala timp liber"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Septembrie 2017, ora 14:22
49 citiri
Prahoveanca Mihaela Radu (29 de ani), legitimata la CSM Targoviste, a devenit campioana Romaniei la box dupa ce a doborat-o pe Florina Radu (CSA Steaua Bucuresti), multipla campioana nationala, dar si medaliata cu argint la Campionatul European din 2014. Legatura Mihaelei cu sportul porneste de la 18 ani, atunci cand a inceput sa joace fotbal. Boxul a aparut mult mai tarziu in viata ei. Fotbalul a fost marea ei pasiune inca de mica. La 18 ani a inceput sa faca fotbal de performanta si a devenit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.