Povestea romanului care pleaca in Anglia sa se insoare cu un preot de 78 de ani. "In Romania nu se accepta o relatie ca a noastra, dar e tara plina de cupluri gay"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 Aprilie 2017, ora 14:55
56 citiri
Idila dintre doi barbati - unul de 78 de ani, celalalt cu 54 de ani mai tanar - face valuri in presa din Marea Britanie. Florin Marin, un tanar de 24 de ani originar din comuna damboviteana Visina, l-a sedus iremediabil pe Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicana. Cei doi vor acum sa se casatoreasca si sa formeze o familie. De altfel, au anuntat ca vor sa isi faca bagajele si sa se mute in Romania. Cel mai probabil se vor muta in Bucuresti, imediat dupa nunta. Tanar model, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.