PRAHOVA: Deputatul Mircea Rosca a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Vezi cine va mai sta in boxa acuzatilor!

Marti, 17 Februarie 2015, ora 17:05
53 citiri
Procurorii anticoruptie de la Ploiesti l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe deputatul Mircea Rosca, in sarcina caruia au retinut savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta. In acelasi dosar vor mai fi judecate alte 11 persoane:

ROTILA ADRIAN - administrator al S.C. ADLIV TERMO SRL Comarnic si fost administrator al S.C. STANEVIP SRL Comarnic - in stare de arest la domiciliu, pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in forma continuata, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.