Presedintele TSD Dambovita, Liviu Vasilescu: "Rolul tinerilor in alegerile din 2016 este nu numai important ci si determinant"

Sursa: Dambovita
Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 10:08
84 citiri
Tinerii social-democrati damboviteni sunt mai hotarati ca niciodata sa puna umarul la dezvoltarea comunelor si implicit a judetului Dambovita. Si-au propus dar si isi doresc sa poata sa aiba un cuvant de spus in consiliile locale ce se vor alege in iunie 2016. Presedintele TSD Dambovita, Liviu Vasilescu a spus ca "rolul tinerilor in alegerile din 2016 este nu numai important ci si determinant". Mai mult liderul tinerii social-democrati damboviteni ne-a declarat ca cel putin doi tineri sa fie pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.