Primaria Baleni a dat lovitura! Apa, canalizare, dispensar, gradinita, atelier scoala - toate vor fi finantate prin PNDL!

Luni, 31 Iulie 2017, ora 22:26
110 citiri
4 din 5 la Baleni! Ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a aprobat finantarea a patru proiecte de amploare pentru localitate. Primarul comunei Baleni, Florea Musat, a propus proiecte privind reteaua de apa si canalizare, construirea unei gradinite moderne cu program normal, a unui dispensar comunal si a atelierelor de lucru pentru elevii de la scoala profesionala, precum si un proiect privind reabilitarea unor drumuri din localitate. Cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.