PRIMARUL GABRIEL BORIGA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI CU SUSPENDARE! Adversarii isi pregatesc candidatii, desi edilul are dreptul la recurs

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 00:03
174 citiri
Condamnarea primarului Gabriel Boriga era asteptata de unii cu sufletul la gura. Se stia ca nu are prea multe sanse sa scape de pedeapsa. Trei ani cu suspendare si interzicerea unor drepturi.

Nu este exclus ca procedura de suspendare din functia de primar a lui Gabriel Boriga sa porneasca ca un tavalug, chiar daca sentinta nu este definitiva. Deja, la orizont se prefigureaza candidatii.

Nu le dam inca numele. Nu este momentul. Consider ca nu trebuie sa te bucuri de raul nimanui. Doar sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.