PRIMARUL MUNICIPIULUI TARGOVISTE: "O SA PROPUN SISTAREA AJUTOARELOR PENTRU CEI CARE NU VIN SA-SI REALIZEZE ORELE DE MUNCA!"

Vineri, 10 Februarie 2017, ora 15:38
41 citiri
Primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan, este nemultumit de prezenta beneficiarilor de ajutor social in activitatea de deszapezire. Potrivit acestuia, din cei 300 de asistati sociali, doar 20 si-au indeplinit obligatiile, restul obtinand adeverinte medicale.

"Mi se pare absolut inadmisibil ca o familie intreaga sa aiba adeverinta medicala. Nu stiu cum se elibereaza aceste adeverinte, insa noi vom face demersuri catre Colegiul Medicilor, Directia de Sanatate Publica, institutiile care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.