RADU POPA:"Oamenii care pleaca acum de la PSD pleaca pentru ca Liviu Dragnea si echipa de baroni penali conduc partidul"

Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 14:03
74 citiri
Deputatul PSD de Targoviste - Radu Popa, fost consilier al premierului Victor Ponta, crede ca un nou partid de stanga este absolut necesar in Romania, din cauza ca PSD s-a departat foarte mult de valorile de stanga in ultimii ani, fapt care a culminat cu pierderea alegerilor prezidentiale in noiembrie 2014.

Intr-un interviu acordat pentru stiripesurse.ro, Radu Popa spune ca o noua constructie politica trebuie sa depaseasca stadiul partidelor din Romania si sa nu mai fie "o suma de interese, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.