Rezultate Evaluare Nationala 2015 Dambovita. Elev din Targoviste, intrat deja la Liceul Militar: "Nu se poate face nimic fara munca"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 Iunie 2015, ora 16:55
142 citiri
Despre subiectele de la Evaluarea Nationala spune ca au fost accesibile, dar ca niciun elev nu putea reusi sa ia note mari daca nu se pregatea intens inainte. "Subiectele au fost usoare. Am gresit eu din neatentie la romana. M-am grabit pe final, la subiectul doi, exercitiul patru si la trei. Cred ca si la compuneri am fost depunctat. M-am pregatit foarte mult pentru acest examen. Tot anul am lucrat suplimentar si daca nu o faceam, nu luam notele pe care le-am luat. Trebuie sa te pregatesti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.