Rezultate Evaluare Nationala 2015 Dambovita. Eleva de 10: "Nu am facut pregatire absolut deloc. Daca erai atent la clasa nu aveai cum sa nu iei macar 5"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 Iunie 2015, ora 17:13
127 citiri
"Mi s-au parut subiectele acceptabile si mai usore decat in alti ani. Nu prea am avut dificultati. M-am pregatit destul de mult pentru examen, dar singura. Nu am facut pregatire cu vreun profesor. Chiar am avut tima sa ies si cu prietenii in oras. Nu am fost absolut deloc stresata. M-am bazat pe ce stiu si pot. Sunt elevi in tara care nu au reusit sa ia nici macar nota 5. Probabil nu si-au dat interesul destul, sau nu au luat in serios acest examen. Daca erau atenti la clasa era foarte usor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.