RUSINE MARE: Popii, obligati de Ghibanu si IPS Nifon sa care oameni la mitingul PSD! TRAIM CELE MAI DRAMATICE CLIPE ALE DEMOCRATIEI IN ACEST JUDET!

Luni, 07 Mai 2018, ora 02:03
330 citiri
Soc in judetul Dambovita! Popii, la comanda IPS Nifon si a omului sau de incredere, Ionut Ghibanu, au sarcina sa stranga credinciosii si sa-i aduca cu arcanul in autocare, pentru a participa la mitingul pentru familia traditionala, facut de Dragnea ca sa apere "moralitatea" in Romanica.

Ghibanu a participat la Comitetul Executiv Judetean al PSD de la Mija, acolo unde a aratat ce stofa de politruc are, indemnand primarii sa lucreze cot la cot cu popii pentru maretele obiective pesediste. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.