SAPTAMANA EDUCATIEI GLOBALE, MARCATA LA CENTRUL DE PREVENIRE A CRIMINALITATII "Lumea mea depinde de noi" - tema abordata de structura de prevenire

Sursa: Dambovita
Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 11:25
636 citiri
Elevii clasei a Il-a C din cadrul Scolii Gimnaziale "loan Alexandru Bratescu Voinesti" din Targoviste au participat la o activitate inscrisa in Programul European "Educatia Globala", la Centrul de Prevenire a Criminalitatii.

Subiectele dezbatute au facut referire la educatia pentru pace si prevenirea conflictelor, la educatia intercultu-rala si la cea pentru drepturile omului.

Ca metode de lucru, au fost folosite prezentarea de filme educative, adaptate varstei copiilor, fise de lucru, precum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.