Scandal cu declaratii spumoase intre Monica Pop si un edil: "M-a intrebat cum am ajuns primar. Am intrebat-o si eu cum de s-a facut doctorita daca are emotii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 17:30
117 citiri
Scandal de la distanta intre renumitul chirurg Monica Pop si primaria Crangurile din Dambovita pe seama unui adolescent de 17 ani, ajuns cu o rana urata la ochi la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti. Supararea mare a medicului a fost ca nu a gasit pe nimeni care sa semenze de operatie pentru baiat, iar toti nervii au fost varsati pe autoritatile locale care, spune ea, ar fi trebuit sa afle tot ce misca in localitate. Totul s-a intamplat in urma cu doua zile. Chirurgul Monica Pop a scris pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.