Seful Comisiei de Control al SRI: "Nici Presedintele Romaniei, nici CSM, nici Ministerul Public n-au atributii in a controla Executivul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Martie 2017, ora 10:43
27 citiri
Presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, seful Comisiei de Control al SRI din Parlamentul Romaniei, a sustinut o conferinta de presa la Targoviste in care a comentat declaratia Parlamentului privind reafirmarea rolului si prestigiului institutiei. "Credem ca Presedintele trebuie sa-si inteleaga statutul de mediator intre puterile statului, intre acestea si societate. Trebuie sa inteleaga ca reprezinta statul roman, ca suveranitatea este asigurata de catre Parlament si ca nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.