Semnalul de alarma tras de hotelierii din Bucegi: "De ce autoritatile permit amplasarea corturilor intr-o zona de interdictie, nu stiu"

Sursa: Adevarul
Duminica, 20 August 2017, ora 08:29
42 citiri
Autoritatile din Dambovita nu pot interveni in Platoul Padina pentru o ecologizare exemplara, dar si pentru impunerea unor reguli, in conditiile in care toate terenurile de acolo sunt private. "In afara drumurilor, nu exista terenuri publice (mai putin terenul CJD Salvamont, sediu Jandarmerie, sediu Politie). Toate terenurile sunt private! De ce proprietarii nu respecta legea care te obliga sa ai grija de terenul tau, nu am un raspuns. De ce autoritatile permit amplasarea corturilor intr-o zona ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.