SUB JUGUL PROBLEMELOR! Legumicultorii din Baleni nu sunt rapusi de canicula, ci de lipsa pietelor de desfacere. VEZI VIDEO!

Joi, 22 August 2013, ora 15:01
135 citiri
Activitate in flux continuu pentru legumicultorii din Baleni, judetul Dambovita. Chiar daca temperaturile ajung spre 40 de grade Celsius, gospodarii sunt in solarii, la recolatat rosii, gogosani sau pregatesc terenul pentru viitoarele culturi.

Nu este tocmai la indemana oricui sa trudesti intr-un spatiu umed si extrem de cald. Intr-un solar, termometrul depaseste 50 de grade celsius. Balenarii sunt insa caliti. Gradinaritul este o indeletnicire pe care o transmit din tata-n fiu si mai este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.