Surprize, surprize! Vezi aici cine sunt candidatii inscrisi pentru concursul de inspector scolar general adjunct si director al CCD:

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 13:38
205 citiri
Pe site ul Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita a fost publicata lista candidatilor inscrisi la concursul de ocupare a functiilor de inspector scolar general adjunct si director al Casei Corpului Didactic Targoviste.

Se pare ca, desi se zvonise ca va candida pentru postul de inspector scolar general, profesorul Gabriela Istrate, fost director al Liceului de Arte Balasa Doamna si al C.N.C.Cantacuzino Targoviste, s-a decis sa candideze pentru postul de inspector scolar general adjunct. Este, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.