Tanara arestata dupa ce si-a "linistit" bebelusul pana l-a bagat in spital. "Nu stiu ce s-a intamplat cat am lipsit eu doua ore"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Septembrie 2017, ora 20:11
161 citiri
O mamica in varsta de 25 de ani a fost arestata dupa si-ar fi batut bebelusul, de doar o luna si jumatate, pentru ca plangea. Femeia le-a spus asistentilor sociali ca a avut un moment in care si-a pierdut cumpatul, dand vina pe o depresie postnatala. Femeia de 25 de ani, din comuna damboviteana Baleni, este acuzata acum de savarsirea infractiunea de tentativa de omor, dupa ce si-a dat cu capul de tablia patului bebelusul pentru ca plangea. Judecatorii Tribunalului Dambovita au emis mandat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.