Tanarul care i-a scapat de stres pe toti cei care folosesc transportul in comun din satul natal. "Parca e altfel sa astepti autobuzul intr-o statie colorata"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Septembrie 2016, ora 16:01
77 citiri
Robert Stroe, un tanar artist, student in Bucuresti, la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", a "inviat" statiile de autobuz din comuna natala. La initiativa administratiei locale din comuna damboviteana Ocnita, tanarul de 25 de ani a creat o opera de street art, iar ce a iesit i-a lasat masca pe toti satenii. "Eu acolo am crescut si m-am bucurat atunci cand autoritatile locale mi-au cerut ajutorul pentru a realiza aceste lucrari. Este o idee buna si cred ca ar trebui luate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.