Tinerii eliminati din Bac pentru scrisuri diferite au dat din nou examenul la istorie: "Pentru mine, Bacalaureatul inseamna o bataie de joc"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 August 2017, ora 15:03
91 citiri
Cei doi elevi din Dambovita, eliminati la prima sesiune de Bacalaureat, la Istorie, pe motiv ca au lucrarile lor prezinta mai multe scrisuri diferite, si-au incercat din nou norocul, in a doua sesiune. Amandoi spun ca Ministerul Educatiei le-a schimbat cursul vietii, desi nu au gresit cu nimic. Intre Ana Maria Ionita, din Titu, si Mihai Alexandru Toma, din Moreni, nu exista nicio legatura, insa, amandoi au fost eliminati de acelasi cadru didactic. Miercuri dimineata, ei au dat din nou examenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.