TITU: Diagnosticat cu cancer, Vlad are nevoie de sprijin financiar: "Duc o lupta contra timpului. Imi doresc sa traiesc"

Marti, 27 Martie 2018, ora 09:20
16 citiri
Diagnosticat cu camcer testicular, Vlad Stefanescu, un tanar de 23 de ani din Titu, isi poate salva viata intr-o clinica din Turcia care i-a acceptat cazul. Are, insa, nevoie de 10.000 de euro. Pana acum cu sprijinul "Asociatiei Speranta pentru Romania" a reusit sa stranga aproximativ un sfert din suma. Tanarul are mai putin de doua luni la dispozitie pentru a gasi banii necesari.

"Pe data de 6 decembrie 2017 am primit un diagnostic crunt- cancer testicular cu metastaze pulmonare consecutive. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.