"TUDOREL SCLAVUL MODEL!" VEZI CINE A AVUT CURAJUL SA STRIGE ACEST SLOGAN! PUEsINI ...DAR CURAJOSI! (GALERIE FOTO & VIDEO)

Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 16:34
46 citiri
La Penitenciarul Margineni, astazi, aproximativ 30 de membri ai sindicatului "Pro Patria", afiliati FSANP, au pichetat insitutia. Angajatii sunt nemultumiti de conditiile de lucru, de faptul ca nu li se ponteaza anumite ore, de lipsa de personal, dar si de neplata orele suplimentare.

La nivelul penitenciarului sunt aproximativ 4.000 de ore suplimentare neplatite, iar la nivelul intregului sistem, 1 milion. Nu sunt bani pentru plata acestora, dar nici personal suficient pentru ca angajatii sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.