Tutuianu, despre mitingul pro-guvern programat la Targoviste la care ar urma sa participe 10.000 de oameni: "Nu a fost nevoie sa cer acceptul partidului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 10:20
39 citiri
Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a afirmat marti, la finalul sedintei Comisiei de control al SRI, referitor la mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu pe care il va organiza sambata la Targoviste, ca nu a fost nevoie sa ceara acceptul conducerii partidului pentru "chestiuni de tipul" acesta deoarece fiecare organizatie poate decide cum se raporteaza la un eveniment politic. "Mitingul nostru va avea loc sambata, probabil 10.00 - 11.00. Se va desfasura cu toate aprobarile legale, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.