UN NOU CAZ ZGUDUIE I.P.J. DAMBOVIEsA! SE DEMONSTREAZA CALITATEA UMANA EXTREM DE SCAZUTA A MULTORA DIN ACEASTA INSTITUEsIE!

Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 15:36
124 citiri
Un nou scandal zguduie in aceste zile Inspectoratul Judetean de Politie Dambovita, totul fiind pornit de la o calitate umana extrem de discutabila a multora dintre angajatii acestei institutii, fie ca sunt simpli agenti sau ofiteri din top management.

De aceasta data totul a pornit de la o duduie - Badaran Alina Maria, angajata in politie ca si agent din sursa externa, in urma cu aproximativ trei ani si care la momentul angajarii a fost repartizata la Politia Municipiului Moreni, unde rapid a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.