UPDATE Disperarea elevilor descalificati la proba de Istorie a BAC-ului. "Fata mea mi-a spus ca-si ia viata daca nu trece examenul"

Sursa: Adevarul
Marti, 11 Iulie 2017, ora 16:34
48 citiri
Ministerul Educatiei a respinde contestatiile celor doi elevi din Dambovita si a mentinut decizia eliminarii lor de la Bacalaureat. Copiii se declara nevinovati si ameninta cu gesturi extreme, iar parintii lor spun ca-si vor cauta dreptatea in instanta. UPDATE 18.30 Ministerul Educatiei a transmis in dupa-amiaza zilei de marti, 11 iulie, ca a respinde contestatiile celor doi elevi din Dambovita, prin urmare cei doi raman descalificati la examenul de Bacalaureat. Tezele celor doi au fost facute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.