Ursul care da tarcoale satenilor din Gura Foii i-a uimit pe vanatorii profesionisti. "Nu exista in comportamentul ursului asa ceva. Este ceva nou"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 07:56
94 citiri
Ursul nu le mai da pace satenilor din Gura Foii. Seara de seara, animalul isi face aparitia langa casele oamenilor. Edilul le transmite localnicilor sa nu mai iasa din case. Pe de alta parte, vanatorii profesionisti spun ca acest urs are un comportament atipic pentru rasa sa, pentru ca ii place carnea de caine.
"Ursul este iar in satul Catanele, la nr. 118, pe ulita la Ungureanu. Deja au fost sesizate politia si jandarmii. Va rog stati in case! Va rog nu lasati copiii nesupravegheati si cat mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.