VIDEO Aparatura de radiologie a Spitalulului Orasenesc Gaesti, buna de expus intr-un muzeu. "Este depasita fizic si moral"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 Martie 2016, ora 15:37
55 citiri
Cand aparatul nu merge, pacientii sunt trimisi pentru investigatii la Targoviste sau la Bucuresti, desi Spitalul din Gaesti este de talie mare si deserveste 16 localitati si un oras, insumand peste 100.000 de pacienti. "In prezent, unul dintre aparate este vechi si nefunctional prin autorizare. Este vechi din 1987. Asteptam de patru ani de zile sa ni-l inlocuiasca. Nu merge de vreun an de zile. Actele sunt depuse la Ministerul Sanatatii, se stie de aceasta situatie. Aparatul si-a depasit si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.