VIDEO Cai chinuiti de proprietari pentru a-i impresiona pe clienti. "L-am pus putin la caruta sa traga pentru ca oamenii sa vada cum este"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Aprilie 2016, ora 16:00
109 citiri
Unul dintre proprietarii de cai, pe numele sau, Petre Lupu, din Gaesti, isi spune "Bebica Tiganu de la Gaesti". Isi pune calul sa traga la o caruta infranata, cu mai multe persoane in ea, pentru a le arata posibilor cumparatori cat de puternic este animalul sau. Dupa cateva minute de "spectacol", calul sau este transpirat, tremura si abia se mai tine pe picioare. Mai mult decat atat, are rani deschise pe corp. "E cam transpirat pentru ca i-am dat apa rece si tremura. L-am pus putin la caruta sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.