VIDEO Celebrul duo al Fratilor Radulescu devine amintire. Marcel a murit la varsta de 59 de ani. "Au facut milioane de oameni fericiti"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Februarie 2015, ora 12:03
248 citiri
"Sufletul lui generos s-a ridicat la cer, lasandu-ne mai saraci in sunete si in simtaminte. Celebrul duo al Fratilor Radulescu devine amintire, lui Gabi ramanandu-i o adevarata zestre de lacrimi. Au cantat ani de zile pe scene importante din Germania, au facut milioane de oameni fericiti cu cantecele lor. Cine nu a fredonat macar o data "Gata neica cu taranii", dar si superbele lor cantece de dragoste? Din pacate, asa cum s-a intamplat si cu Laura Stoica, Targovistea nu i-a respectat pe cat ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.