VIDEO DN 7 blocat de un transport agabaritic, dupa ce autoritatile au ingustat drumul la cererea unui supermarket:" Asta e Romania. Balamuc"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 11:33
136 citiri
DN 7 Bucuresti - Pitesti a fost blocat, noaptea trecuta, in centrul orasului Gaesti, dupa ce un vehicul de mare tonaj s-a "incurcat" intr-o alveola prea ingusta construita de cateva luni, in fata unui supermarket. Autoritatile au ingustat Drumul National pentru a-i obliga pe soferi sa incetineasca si sa nu mai aglomereze traficul in incercarea de a intra in supermarket, insa solutia s-a dovedit una proasta. In loc sa fluidizeze traficul si sa ii disciplineze pe soferi, alveola construita fix pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.