VIDEO Noi imagini cu razboiul de la Spitalul Judetean: agresori plini de sange, trupe de mascati, jandarmi si asistente speriate. "A fost de groaza"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Iulie 2016, ora 10:29
133 citiri
Scandalul care a avut loc pe holurile Spitalului Judetean de Urgente din Targoviste a ingrozit personalul medical. De altfel, doua asistente au fost ranite in incaierarea generala, iar pentru ca paznicii nu au facut fata evenimentului au fost chemati mascatii. Bataia a pornit la un o nunta, intr-un local din Targoviste. Tiganii s-au batut cu pumnii si cu picioarele dar au scos si sabiile. Patru agresori au ajuns la spital, insa doar unul a ramas internat. Acesta s-a ales cu rani atat de grave ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.