VIDEO O tanara imobilizata in carucior ajunge in fiecare zi la scoala cu ajutorul fratelui mai mic: o impinge zilnic trei kilometri. "Daca eu racesc, ea sta acasa"

Sursa: Adevarul
Luni, 07 Martie 2016, ora 15:23
65 citiri
Francesca Ivan, din comuna damboviteana Matasaru, este eleva in clasa a IX la un Liceul Dr. C. Angelescu din Gaesti. A ramas imobilizata in urma unei boli cumplite care ii macina calciul din oase. In clasa a IV medicii au decis sa trebuie sa ii amputeze ampele picioare Francescai. "Imi place foarte mult la scoala. Toata lumea ma ajuta si am sprijin din toate partile. Eu nu prea lipsesc de la scoala. Ma trezesc dimineata, iau microbuzul si vin aici. Dimineata ne aduce la scoala, dar la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.