VIDEO Preacredinciosii de la Manastirea Nucet: au plecat acasa cu bratul plin de sticle cu agheasma: "Ma spal pe fata cu apa sfintita, poate imi revin cu capul!"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 14:04
94 citiri
Un credincios venit vineri la Mnastirea Nucet nu s-a multumit cu o sticla cu agheasma si si-a facut "plinul". Barbatul spune ca se spala de dimineata pe fata cu apa sfintita, doar-doar i-o trece "nebuneala". Sute de credinciosi au asteptat sa plece cu o sticla de aghiasma de la FANTANA DE LEAC din Manastirea NUCET de maici, loc sfintit de zeci ani. De la eveniment au lipsit figuri marcante ale scenei publice si politice din Romania, precum Victor Ponta sau Liviu Dragnea, prezenti in trecut la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.