VIDEO Sase agenti de la Politia Locala Targoviste, cercetati pentru abuz in serviciu si distrugere: "M-ati agresat, mi-ati dat sangele pe maini"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Mai 2015, ora 14:20
65 citiri
"Ia-l, ia-l si p-asta, incatuseaza-l si p-ala. ... -Ia mana de pe mine ca imi bag... -N-ai voie sa faci asa ceva. -De ce sa ma iei pe mine? -D-aia. -Stai ma asa ca urci in masina...nicio problema" Scenele s-au petrecut intr-un parc din Targoviste, cand la ora aceea se aflau si parinti cu copii la joaca. Politistii locali erau vizibil deranjati ca tinerii filmau absolut totul. IPJ Dambovita a confirmat ca a deschis un dosar penal pe numele a sase politisti locali de la Targoviste insa nu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.