VIDEO Scandal cu sabii si focuri de arma la doi pasi de sediul politiei. Trei tineri au ajuns la spital cu capetele sparte: "Lasa, ca ii taiem si noi"

Sursa: Adevarul
Marti, 26 Mai 2015, ora 07:39
88 citiri
Scandalul dintre doua familii de tigani din Gura Ocnitei este mai vechi, de cand mai multi barbati au intrat cu forta intr-o casa, i-au batut pe proprietari si le-au furat 15.000 de euro. Luni seara s-au intalnit din nou la barul din localitate. S-au folosit sabii si topoare, spun victimele. "Stateam linistit intr-un bar si beam suc. Au intrat peste noi si ne-au luat la sabii, cu batele", a spus unul dintre tinerii care au ajuns la spital cu mai multe rani. "...lasa ca ii taiem si noi"
Trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.