VIDEO Tanara violata la drumul mare de un barbat care se scuza ca e "impotent". Mesaj halucinant al barbatului pentru victima: "Ii doresc sanatate si fericire"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 07:19
77 citiri
Totul s-a intamplat joi, 3 septembrie, in jurul orei 22.00, pe marginea Drumului National 1A. Fata de 23 de ani tocmai se intorcea de la munca. La un moment dat, a fost luata pe sus de agresorul in varsta de 40 de ani, tarata in sant si violata. Strigatele fetei i-au alertat pe doi barbati care i-au sarit in ajutor.
"Eram la serviciu si am auzit-o pe fata tipand. Atunci am decis sa intervin eu si vecinul meu. L-am imobilizat si am sunat la politie. Voia sa o violeze. O dezbracase pe jumatate, o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.