VIDEO Vedeta la varsta de 8 ani. O fetita din Dambovita, singura reprezentanta a Romaniei la un festival muzical important: "Nu am emotii, stiu ce fac"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 15:31
68 citiri
O fetita de doar 8 ani, din Targoviste, viseaza sa devina o artista in adevaratul sens al cuvantului, dupa ce a fost aleasa sa reprezinte Romania la cel mai mare festival de muzica usoara pentru copii din sud-estul Europei, "Slavianski Bazaar". Concursul se va desfasura intre 9 si 12 iulie in orasul Vitebsk, din Republica Belarus. Selena Bobeica a trecut in clasa a II-a la Liceul de Arte "Balasa Doamna" din Targoviste. De 4 ani este componenta a "Clubului Victoriosilor", iar indrumatorii ei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.