Viorica Dancila, despre o posibila remaniere a ministrilor la doua luni de la investirea cabinetului: "Este o stire falsa"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Martie 2018, ora 14:05
40 citiri
Premierul Romaniei, Viorica Dancila, sustine ca stirea despre o posibila remaniere guvernamentala este una falsa si ca o astfel de masura va fi luata in interiorul coalitiei de guvernare. Informatii despre o posibila remaniere a catorva ministri din cabinetul Dancile circula in ultimele zile in spatiul public. Danut Andrusca, de la Economie, s-ar afla pe lista neagra. "Aceasta informatie de remaniere este o stire falsa. Nu exista nicio idee de remaniere in privinta niciunui ministru. Aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.