Neclaritatile privind valabilitatea atestatului de producator, lamurite in Dambovita. Vezi explicatiile directorului Camerei Agricole:

Marti, 09 Februarie 2016, ora 19:37
135 citiri
Legea 145/2014, privind obligativitatea producatorilor agricoli persoane fizice de a detine un atestat de producator, in locul certificatului de producator folosit in urma cu doi ani, a creat discutii aprinse anul trecut, datorita ambiguitatii frazei care spune ca documentul este valabil un an calendaristic de la data emiterii. Din cauza acestei specificatii, se pare ca unii producatori agricoli damboviteni ar fi fost dati afara dintr-un targ din Campina, anul trecut, asa cum am aflat de la Ion ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.